If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте колеги преди 5 дена взех една алфа155 2,0т.спарк та няма задно гърне и питанката ми е може ли от друга алфа да се сложи гърне или от друга кола че за тая май е скъпо гърнето
Стегнете се малко човека ви пита нещо вие само глупости
Та на темата гърнета има комплект почти във всеки сервиз за италянски коли и освен това в сервизите за гърнета Даже не са и скъпи
благодаря за отговора колега ,а в цени нещо да знаеш случайно само задното гърне го няма,а и друга питанка щях да имам но колегите са доста шегобийни и мисля да пропусна
благодаря за отговора колега ,а в цени нещо да знаеш случайно само задното гърне го няма,а и друга питанка щях да имам но колегите са доста шегобийни и мисля да пропусна
Има една българска фирма която прави много читави гърнета!!!Всичките вървят комплект а цената им е около 150лв... Аз съм с такива вече две години и никакви грижи нямам ,нямат ръжди нямат ядове... При монтажа паснаха на колата все едно са свалени от нея!!!VFTI (Венци) маи е със същите гърнета но от повече време и също няма ядове доколкото знам
Ако си САМО без крайното гърне звука е леко по-различен.
Това е ако всички гърнета преди него са редовни.
Има пикови шумове и съска по силно като отпуснеш газта. Общо взето разликата е малка.
Но ако предишните гърнета ги няма или са останали само външните чати то ще бучи много.
Според мен проблема не ти е само в крайното гърне.
Аз съм карал с прерязана тръба след малкото гърне (тоест само на катализатор и малко гърне)
И звука си е е*ал майката.
От 100 до 140 не се трае.
След 5000 оборота става страхотен звука но от 3000-4000 не се живеее.
Така, че виж и другите гърнета.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Точно за това колегата ти казва, че предните гърнета играят по-важна роля за обезшумяването. Ако са пробити, по -добре смени някое от тях!
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment